Er dit kontor ikke lydtæt og har du en væg, der kunne trænge til lidt farve? Med akustikplader til væg får du en funktionel og fleksibel løsning, der skaber det bedste arbejdsmiljø.

Pænt og praktisk

Tavlespecialistens smarte akustikplader fås til både væg, loft og som stående. Hermed er det muligt at finde præcis den løsning, der passer til dit kontor. Foruden at være praktisk, fås akustikpladerne til væg i forskellige farver, så uanset om du ønsker et neutralt kontor eller er mere til det farverige, så har Tavlespecialisten løsningen. Derudover kan pladerne kombineres på forskellig vis, så de også fungerer som vægpynt.

Det bedste arbejdsmiljø

Alle tavlerne hos Tavlespecialisten er af høj kvalitet, der er med til at skabe det bedste arbejdsmiljø for dig og dine kolleger. Er der mange på et kontor, er de lydtække akustikplader en god løsning til at dæmpe lyden og dermed opretholde koncentrationen hos hver enkelt medarbejder. Derudover har Tavlespecialisten et væld af forskellige tavler og projektorer, og medarbejderne står klar til at yde en service ved at rådgive dig til den bedste løsning. Til de bedste priser får du både et lydtæt kontor og en væg, der kan gavne arbejdspladsen.