Find de fedeste sneaks på markedet hos Shoe Chapter, der både har en fysisk butik i Aarhus og en stor webshop.

Mærker som Adidas, Asics, Puma, Reebok, Vans og New Balance. Shoe Chapter forhandler alt fra de helt limiterede modeller til de ikoniske klassikere, som aldrig går af markedet. Du finder måde styles, der er minimalistiske og enkle, men der er også statement sneakers, hvor detaljer, farver og udtryk skaber blikfang og anslår et moderigtigt look.

Manden bag Shoe Chapter er i starten af 30’erne og startede butikken for syv år siden, fordi han syntes, at Aarhus manglende en sneakersshop, og nærmest fra starten var der kæmpe stor vækst, fordi sneakers i den grad bliver mere og mere eftertragtede. Hos Shoe Chapter kan du altså være sikker på at handle hos en. der ved noget om sneakers, og som  ser det som sin fornemste opgave at finde de sneakers, der passer allerbedst til dig.

Find blandt andet fede herre sneakers fra mærket Fila, der laver rå, streetstyle sneaks, som kan findes i alverdens farver og med skarpe detaljer. På trods af det rå look, kan disse sneaks bruges til nærmest alle lejligheder, fordi de både kan nedtone et jakkesæt og gøre det lidt mere casual og cool, men samtidig kan de også opgradere et ellers hverdagsligt outfit.

Find de nye herre sneakers ved at følge linket: https://www.shoechapter.com/herre.html