Når juleaften er overstået, er der kun en uge til det nye år. I disse dage har mange juleferie, der kan bruges på at nyde livet på bedste vis. Dog kan det også for nogen være en lang uge, hvor de ikke helt ved, hvad de skal finde på. 

De fleste er trætte ovenpå julen og prøver bare at lade op til nytårsaften. Hvis du ikke ved, hvad du skal lave, finder du her inspiration til tre hyggelige aktiviteter.

Bag hjemmelavede småkager

Småkager kan bages hele året rundt. Men der er ikke noget hyggeligere end at bage hjemmelavede småkager i de kolde måneder. Skal du i gang med at bage mange småkager, er det dog en fordel at gøre brug af genanvendeligt bagepapir. På den måde løber du aldrig tør for bagepapir.

Hav en sofadag med film

En juleferie kan bruges til at komme helt ned i gear. Du behøver ikke at fare rundt, men kan bare slappe af. Det kan du blandt andet gøre ved at have en sofadag fyldt med alle de bedste film. Du kan vælge at se både nye og gamle film alt efter, hvad du har mest lyst til.

Gå en tur

Der er ingen grund til at være indenfor alle dage – også selvom at det er koldt udenfor. I stedet bør du tage godt med tøj på og finde et par gode vandreture, som du kan gå sammen med din familie. Frisk luft er altid godt for både krop og sjæl.