Måske er du vinelsker, vinkender eller blot glad for en helt bestemt slags vin? VINMEDMERE.dk er en online vinhandel, hvor du kan bestille din yndlingsvin hjem.

Zinfandel er en sort-flået drue, der er den mest dyrkede drue i Californien. Det er en mangesidet drue, og derfor bruges den således til mange forskelligartede vine. Både de let tørre hvide Zinfandel-vine og de rige, fyldige røde vine. Hvis Zinfandel-vine generelt er dine yndlings, så kan du finde et stort udvalg af den slags online hos VINMEDMERE.dk. Zinfandel-vine har på det seneste fået stor succes blandt danskere, nok blandt på grund af de mørke og kraftige rødvine. Den sælger altså i stigende tal i Danmark.

Der er dog meget forskel på smagen af vine lavet på Zinfandel-druen, da det afhænger meget af, om druen er dyrket i et koldt eller varmt område. Hvis den er dyrket i et køligt område, har vinen smag af røde bær som hindbær, mens den samme drue dyrket i et varmt område, smager mere af anis, peber og brombær. En nyere DNA-test har vist, at Zinfandel og Primitivo, der dyrkes i Italien, er den samme drue, og det samme gør sig gældende med den kroatiske Crljenak Kaštelanski.

Du får en du også en større viden med, end du ville få i en almindelig dagligvarebutik, når du køber din vin hos VINMEDMERE.dk. De hjælper dig også gerne med at vælge den helt rigtige vin til anledningen. Dette er derfor en smart løsning for dig, der godt kunne trænge til hjælp på området! Find et stort udvalg af Zinfandel vin hos VINMEDMERE.dk.